Fullspäckad vecka på Betsson

Elements
Elements slot

Vad sägs om möjligheten att kamma hem 50 free spins samt två extra insättningsbonusar? Det är en helt vanlig vecka på Betsson. Här är ett kort sammandrag av vad alla medlemmar på Betsson kan se fram emot måndag-söndag den här veckan. Ännu inte medlem? Då är det ett ypperligt tillfälle att bli det nu. Så fort du har gjort din första insättning dubblas dina pengar upp till 1000 kr och du får dessutom 50 free spins. Fler free spins kan du hitta hos freespins-erbjudande.se.

Måndag

10 free spins på videosloten Elements väntar på dig när du loggar in idag måndag från kl. 18 fram till midnatt.

Tisdag

Tycker du om att spela Blackjack i live dealer-version? Då kan du logga in i livecasinot mellan kl. 16-22 för chansen att hitta extra belöningskort med bonusvinster.

Onsdag

På onsdag bjuder Betsson på 10 free spins på Gonzo’s Quest. Gratissnurren aktiveras kl. 18 och finns tillgängliga fram till midnatt.

Torsdag

Om spellusten faller på vid lunchtid kan du passa på att göra en insättning och då ta del av en bonus. Med en insättning på minst 250 kr mellan kl. 11-14 får du en bonus på 100 kr. Mellan kl. 18-22 kan du ta del av en ytterligare bonus på 150 kr vid en insättning av minst 350 kr.

Fredag

Om du inte lyckades kamma hem några större vinster på dina free spins måndag och onsdag, så kan du på fredag se fram emot 20 gratisspel på Mega Fortune. Jackpotten på denna videoslot är just nu uppe i cirka 38 miljoner kronor.

Lördag-söndag

Ett spel på odds med minst två matcher till ett odds på minst 1.50 och en insats på 40 kr eller mer ger dig 10 free spins på videosloten Fruit Case på måndag.