Kryddat erbjudande på USAs nationaldag

Jack and the BeanstalkI dag är det 4 juli och amerikanerna firar sin nationaldag Independence Day med buller och bång. Hur många korvar och hur många ölburkar som kommer att drickas vid de otaliga grillfesterna runt om i det väldiga landet har vi ingen aning om, men vi kan tänka oss att det kommer att vara många amerikaner som är lite trötta i ögonen i morgon.

Casumo Casino har bestämt sig för att fira den amerikanska nationaldagen genom att dela ut 5 free spins på Jack and the Beanstalk till alla befintliga medlemmar. Det är bara att logga in och klicka på den nya värdesaken som har trillat in på spelkontot före midnatt på lördag då värdesaken försvinner.

Kryddat välkomsterbjudande

I samband med free spins-erbjudandet har Casumo även kryddat sitt välkomsterbjudande med lite extra godis. På din första insättning får du en insättningsbonus på dubbla pengarna, 20 free spins på videoslotten Jack Hammer samt 5+10 free spins på Jack and the Beanstalk. Dessutom har du möjlighet att vinna ett av två kontantpriser på 1000 euro genom att spela på Jack and the Beanstalk. Alla spelare som vinner ”7 vinster i rad”-trofén deltar i utlottningen av priserna.