Kiss slot

Spela på Kiss-sloten och vinn VIP-paket

För en tid sedan fick rockbandet Megadeth äran att utgöra tema för en videoslot. Kiss ville inte vara sämre, så nu har även de sminkade rockarna med Gene Simmons och Paul Stanley i spetsen en egen videoslot.

Det är uppstickaren Williams Interactive som har skapat videoslotten Kiss, och man har gjort det med den äran. Med mängder av ljudklipp från bandets långa historia och med typiska symboler såsom Paul Stanleys karakteristiska sminkning och Gene Simmons tunga har Williams Interactive varit troget bandets kännetecken.

Tävlingsregler

Unibet är ett av de första nätcasinona att erbjuda spel på Kiss videoslot. I samband med lanseringen har Unibet dragit igång en tävling i vilken du kan vinna biljetter till Kiss konsert på Friends Arena i Stockholm. För att delta i tävlingen behöver du bara spela på videoslotten och samla ihop så många poäng du bara kan. Du får två (2) poäng per varje 10 euro du omsätter. Dessutom multipliceras dina poäng med antalet dagar du har spelat under tävlingsperioden (17-23 november).

Colossalhjul och free spins

När du öppnar spelet för första gången kan du lätt bli lite konfunderad. Det finns nämligen två uppsättningar hjul, varav det ena har hela 12 rader. Hjulet till vänster är huvudhjulet medan hjulet till höger benämns ”colossalhjul”. Du kan ta hem vinster på insatsrader på både huvudhjulet och kolossalhjulet. Sammanlagt finns 100 insatsrader.

Denna videoslot bjuder även på möjligheten att vinna free spins och har också vilda symboler. Kiss videoslot är lika okonventionell som bandet självt!