Stor vinstpott på Unibet i helgen

Skulle det sitta bra med ett tillskott på 2000 euro till hushållskassan? På Unibet har du i helgen chansen att ta hem en extra månadslön bara genom att spela på vissa utvalda videoslots. Eftersom det är St Patrick’s Day (Irlands nationaldag) på söndag är det givetvis videoslots med irländska teman som gäller i casinoturneringen.  Det är dock svensk licens som gäller så alla vinster är skattefria

leprechaun

Så här deltar du i turneringen

Tävlingen pågår fram till kl. 23:59 på måndag kväll. Du börjar med att anmäla dig på Unibets kampanjsida. Sedan ska du satsa riktiga pengar på någon eller några av automaterna Leprechaun’s Luck, Leprechaun’s Fortune, Irish Eyes, Emerald Isle och Leprechaun goes Egypt.

Det är de tio spelare som omsätter mest på dessa videoslots under helgen som tar hem priser. Förstapriset består av inte mindre än 2000 euro i kontanter. Tvåan vinner 1000 euro och trean tar hem 750 euro.

Kampanjen Around the World på Unibet

Det var ett tag sedan Unibet drog igång en riktigt stor kampanj, men nu är det dags igen! Det är dags för kampanjen Around the World som pågår i fyra veckor fram till den 30 juni.

Fullt med fantastiska priser

I centrum för kampanjen är en jordenruntresa för två personer. Allt ingår: flyg, hotell, transfers, ja till och med fickpengar. Dessutom står lyxigare resor (bland annat till New York och Dubai) på spel varje vecka.

Det är dock inte nog med det. Varje dag kan du vinna ett av tre priser på upp till 300 euro. Varje vecka får du också ta del av 25 free spins.

Så här deltar du i tävlingarna

För att kämpa om de fina priserna ska du först och främst anmäla dig på Unibets särskilda kampanjsida. Nästa steg är att samla så många poäng du kan. Poängen samlar du ihop genom att spela på de för veckan utvalda spelautomaterna.

Poängen räknas enligt följande formel.

1. Du får 2 poäng när du spelar för minst 10 euro (cirka 85 kronor).
2. Dina poäng multipliceras med det antal dagar du har varit aktiv i tävlingen (per vecka).

Den första veckan i tävlingen (3-9 juni) är det spelautomater med anknytning till Nordamerika eller Sydamerika som är i fokus. Det handlar till exempel om Rocky, Gonzo’s Quest, Wild Turkey och Baywatch.