om lån

Hur är det att låna?

Smslån och andra snabblån har ökat lavinartat i Sverige och allt fler människor söker snabba smslån med korta återbetalningstider. Idag finns det mer än 20 st sms lån och snabblåneaktörer på den svenska marknaden. Vad du än gör låna aldrig pengar för att spela casino. Flera företag hjälper till att hitta ett smslån och snabblån hos någon av smslåneaktörerna på marknaden till bättre villkor. Detta är ett snabbt och smidigt sätt att söka igenom smslån och snabblåneföretag som kan tänkas erbjuda ett smslån eller snabblån som passar för din situation då avgiften blir lägre.

Genom avtal med smslåneföretagen så finns möjligheten att erbjuda smslån och snabblån till marknadens lägsta avgifter för sms lån. I priset ingår förmedlingsprovision för smslån och snabblån. Fullständiga villkor om våra smslån och lån finner du under sidan villkor för smslån. Observera att förmedlingsavgiften för smslån även tas ut för ansökningar av smslån som blir nekade och att kraven för att bli beviljat smslån och lån är något högre då. Krav för att bli beviljad låneansökan för smslån och snabblån finner du under sidan villkor smslån & snabblån.

Samla lånen för lägre ränta

Oavsett vad du behöver pengar till kan du låna 1000 – 350 000 kr utan säkerhet. Du får alltid bästa möjliga ränta, just nu från 3,95%. Det lönar sig att jämföra räntan för att undvika misstag! Se även de större bankerna som SEB och Handelsbanken.

Samla alla dina dyra lån och krediter via samarbeten med etablerade banker för ett av marknadens mest fördelaktiga lån med tanke på hur just din lånesituation ser ut.

Du får en en ny chans till en bättre och välordnad ekonomi.

Kan du mot förmodan inte förmedlas något lån kommer banken återkomma till dig och berätta vad som krävs för att hjälpa dig att lägga om dina nuvarande lån till bättre villkor.

Mobillån för små sms lån

Mobillån ger dig små och snabba lån via smslångivare. Du kan låna antingen 1000, 2000 eller 3000 kronor på två olika sätt, via din mobiltelefon eller via det aktuella låneinstitutets hemsida. När kundtjänst har öppet behandlas din ansökan i regel omedelbart. Således har du via ett mobillån möjlighet att fylla på pengarna på ditt konto inom några minuter.

Om kundtjänst har stängt när du ansöker om mobillånet behandlas din ansökan direkt på morgonen dagen därpå. Detta gäller även på helger. Vi gör en sedvanlig kreditprövning när du skickar in en ansökan. Denna kreditprövning granskar ett antal olika faktorer och en eventuell betalningsanmärkning behöver inte alltid vara ett hinder för att få låna hos oss. När du ansöker om ett mobillån / mobil lån gör låneinstitutet en prövning.

Vill du läsa mer om hur en sådan kan gå till står det allt om detta i Lagen om bank- och finansieringsrörelse och i konsumentkreditlagen. Prövning går ut på att se huruvida du är förmögen att betala tillbaka ditt mobillån. Det finns flera skäl varför låneinstitutet gör denna prövning. Först och främst är man angelägen om att förluster ska undvikas. Man vill också se så att du, med ditt mobillån, inte överskuldsätter dig i förhållande till din återbetalningsförmåga. Det är således en hjälp för dig själv, om du skulle ha svårt att räkna ut hur din privatekonomi skulle drabbas av en alldeles för hög återbetalningsnivå för det sökta mobillånet.

Denna artikel handlar om mobillån, mobil lån som är mycket populärt nu för tiden och har även blivit mycket omskrivet. Kolla in det med dina egna ögon och se vad du tycker om dessa former av banklån.