Dröm dig bort till varmare länder

När det är som kallast och ruskigast i Sverige startar MrGreen en tävling som de döpt till”Summer Dreaming”. Längtan till sommaren och värmen kan bli verklighet eftersom första priset är en resa till Mexico.

Vinn en resa

Kampanjen ”Summer Dreaming” startar idag, den 17 Januari, och pågår 15 dagar framåt. De spelare som spelar minst 20 rundor på ”dagens spel” får en lott till lottdragningen. Eftersom det går att tjäna en lott per dag kan en spelaren maximalt spela ihop 15 lotter.

Vilket spel som är ”dagens spel” går att se på kampanjsidan där även ytterligare information om tävlingen går att hitta. Kom ihåg att rundorna även måste spelas inom en viss tid. Idag, torsdag, ska 20 rundor spelas på Boom Brothers och detta behöver ske mellan 18-20 för att en lott ska delas ut.

Priset

Vinnaren får åka på en lyxig semesterresa till Mexico. Där väntar boende på ett 5-stjärnigt hotell, härliga stränder, en spännande matkultur och långa varma dagar.

Vinn 100 Freespin

Utöver resan har MrGreen lagt till 5000 freespin i vinster varje dag. Av alla de som fått en lott under dagen dras 50 spelare som får 100 freespin var. Det enda som krävs för att freespin ska aktiveras är att en insättning till casinot har skett sedan kontot startades.